RevolverConf

RevolverConf er en intim, uregelmessig gjentagende éndagskonferanse i regi av Revolverhuset.

Forelesere og deltagere hentes fra samme gruppe mennesker; som kompensasjon for at du foreleser får du delta på konferansen. Sett den andre veien er det slik at for å få delta på konferansen må du også forelese av og til. Dette skaper en uformell stemning hvor alle er på likefot. På RevolverConf liker vi forelesninger som har tydelig karakter og som snakker direkte til det publikum som er tilstede istedenfor et tenkt "generelt" publikum.

Hvilke foredrag passer? Det må være interessant. Hvis det er noe du synes er interessant, så er det sikkert interessant for andre også. Er det flere tema du kan tenke deg å forelese om og du vil ha hjelp til å bestemme deg så er det bare å spørre de andre deltakerne hva de helst vil høre. Men det må være noe du har lyst til å presentere. Du kan også se på hva som historisk har vært presentert for å få et inntrykk.

Vi tar opp alle presentasjonene og publiserer dem ettersom vi klarer å finne tid til postproduksjon og foredragsholderen selv ønsker publisering.

Det er lunsjpause midt på dagen. Vi organiserer bestilling av felles lunsj, og bruker tiden på å diskutere foredragene som har vært og bli bedre kjent. Vi går gjerne ut og spiser middag sammen når dagen er over også.

Konferansen har noen ganger utgifter til lokaler, utstyr eller lignende. Dette dekker vi inn med en beskjeden billettpris.

Cancel